Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Happy The 2013!!!

Στην πρώτη προγραμματισμένη ομαδική βόλτα για το 2013 και κανα 2 ώρες πριν την συνάντηση έπεσε τηλέφωνο απο τον Γιωργάκη:
- Ρε συ έχουμε λεφτά στο ταμείο να παίρναμε κάμια βασιλόπιττα;
- Καλή ιδέα ρε αλλά δεν το έχουμε ανακοινώσει επίσημα
- Θα το κάνουμε τηλεφωνικώς!

Έτσι κ έγινε, επίσης η βασιλόπιττα δεν αγοράστηκε αλλά ψήθηκε σε χρόνο ρεκόρ κ γλασαρίστηκε κ τα ρεστα απο την μητέρα του Γιώργου την οποία υπερ-ευχαριστούμε!

Η κοπή έγινε στο πρώτο σημείο συνάντησης της ομάδας στην Πλατεία ΟΣΕ κ δεν θύμιζε σε τίποτα τις αρχικές βόλτες με την συμμετοχή 3-4 ατόμων που τελικά κατέληγε για μπύρες! Πάλι η έμπνευση ήταν του Γιώργου που αν κ απο τους νεότερους σε ηλικία είναι κ απο τους πιο φανατικούς υποστηρικτές της φάσης απο την αρχή που καβάλησε fix. Εύγε Νέε μου! :P. More Photoz 


Απολογισμός 2012
Έχουμε κ λέμε, πέρα απο τις 2 εβδομαδιαίες βόλτες που οργανώνονται απο την ομάδα σε μόνιμη βάση πλέον, στήθηκε ο Πρώτος Αγώνας Track Bike Criterium στην Ελλάδα. Μια προσπάθεια που αν κ μας τα χάλασε η βροχή στέφθηκε με επιτυχία λόγω της αποφασισμένης συμμετοχής των 34 ανδρών κ 2 γυναικών απο όλη την Ελλάδα που ταξίδεψαν στην Λάρισα κ αγωνίστηκαν αψιφώντας κρύο κ βροχερό καιρό! (λεπτομέρειες σε επόμενη ανάρτηση με προηγούμενη ημερομηνία!).
Το σημαντικότερο όμως είναι πως η ποδηλασία ανεβαίνει κ πολλά μονοτάχυτα ποδήλατα ξεφυτρώνουν στην πόλη που ευχή θα ήταν να μπορούσαν να ενσωματωθούν στην κοινότητα σαν παρεά, βόλτα κ κυρίως φιλοσοφία. Την φιλοσοφία της απλότητας του Fixed Gear!

Καλή Χρονιά με Πολλά κ Ασφαλή Χιλιόμετρα!








1 σχόλιο: